HomeNieuwsCorona virus - update

Corona virus - update

25 juni 2021
Corona virus - update

Corona, wat betekent dat voor ons?

De Corona pandemie houdt ons allemaal dagelijks bezig. We hopen dat u en de mensen om u heen gezond door deze roerige tijden heen komen.
Ook voor Van den Tol Opticiens heeft het virus grote invloed op de manier van werken. Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren hoe wij op dit moment in
onze winkels werken om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor u als klant, maar ook voor ons en onze medewerkers. Hiervoor hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Onze winkels zijn gewoon open

U bent in beide vestigingen van harte welkom en we hanteren onze normale openingstijden. Mocht u verkouden zijn, hoesten of koorts hebben, kom dan als u weer helemaal hersteld bent.
We werken op een iets andere manier dan u van ons gewend bent. U kunt bij binnenkomst uw handen ontsmetten. In de winkel houden we 1,5 meter afstand en begroeten u niet met een handdruk, maar natuurlijk wel met een glimlach. Als er te veel klanten in de winkel zijn, waardoor we de afstand niet kunnen garanderen kan het zijn dat we tijdelijk de deur op slot doen. We verzoeken u het dan later nog eens te proberen. 
Als uw bril niet lekker zit kunnen we uw bril bijstellen. We zullen dan van afstand kijken naar de pasvorm en u zelf vragen uw bril op en af te zetten. Ook voor reparaties of voor het kopen van contactlensvloeistof kunt u gewoon binnen komen. 

Bril of zonnebril uitzoeken

Als u een (zonne)bril uit wil zoeken bent u van harte welkom. U kunt hiervoor binnen lopen of een afspraak maken. Zoals altijd helpen we u graag een keuze te maken. U mag zelf de bril van het rek pakken en opzetten. Na het passen hangt u de bril niet terug, maar legt u deze op de daarvoor bestemde tableaus. Wij zullen de monturen reinigen voor ze terug gaan op het rek.
 

Oogmeting

Uw benodigde brilsterkte kunnen we nog steeds op een veilige manier meten. Door onze apparatuur kunnen we een afstand van 1,5 meter hanteren bij het meten. Daarnaast hebben we ook een scherm geplaatst tussen de stoel waarin u plaatsneemt en de werkplek van onze medewerkers. Ook het meten van de oogdruk is mogelijk.
 

Contactlenzen

Ook een lenscontrole of aanmeting van nieuwe lenzen is mogelijk. De controle van de sterkte van uw lenzen doen wij op dezelfde manier als een oogmeting. Voor het bekijken van de pasvorm van de lens en de beoordeling van de gezondheid van uw oog kijken we met een microscoop op korte afstand. Bij deze microscoop hebben wij een ademscherm geplaatst, zodat dit veilig kan plaatsvinden.

Optometrie

Ook een volledig optometrisch onderzoek is op dit moment mogelijk. Als u klachten heeft aan uw ogen verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden voor u zijn. U kunt ons hiervoor bellen.

Een volledige oogmeting of contactlens controle?
Maak een afspraak
© 2023 Van den Tol Opticiens Huizen