HomeNieuwsVan den Tol Opticiens in Coronatijd

Van den Tol Opticiens in Coronatijd

23 december 2020
Van den Tol Opticiens in Coronatijd

Ook met de aangescherpte coronaregels blijven de winkels van Van den Tol Opticiens geopend. Door de Rijksoverheid worden opticiens gezien als essentiële winkels. U bent bij ons dan ook van harte welkom voor een nieuwe bril of contactlenzen, of een controle daarvan. We willen u vragen een afspraak te maken zodat we de drukte in de winkel kunnen spreiden. En komt u zoveel mogelijk alleen naar de winkel. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM die zijn verwerkt in het Sectorplan Optiek.

Rond de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden. Donderdag 24 december en 31 december zijn onze winkels geopend tot 17.00 uur. Op de beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn wij de hele dag gesloten.

We wensen iedereen ondanks de lastige omstandigheden fijne kerstdagen en we kijken uit naar een mooi 2021.

Dé oplossing tegen beslagen brillenglazen

Beslagen bril oplossing mondkapHeeft u ook zo’n last van beslagen brillenglazen tijdens het doen van de boodschappen? Van den Tol Opticiens biedt een praktische oplossing om beslagen brillenglazen tijdens het dragen van een mondkapje te voorkomen. Een anticondens doekje dat is geïmpregneerd met een stof die wordt geactiveerd bij contact met waterdamp. Na het poetsen van de glazen blijven deze 24 tot 72 uur condensvrij. Het doekje kan tot 60 keer gebruik worden en is verpakt in een etui.

Eerste hulp bij thuiswerk: € 75,- korting op een paar Workstyle glazen

Workstyle glazen kopenDe huidige wereld zorgt ervoor dat we maximaal flexibel moeten zijn. Neem onze werkomgeving; die verplaatsen we massaal naar thuis. En dat met één doel, gezond zijn en blijven. De keerzijde: na een dag turen op een beeldscherm spelen ze vaak op: klachten als een stijve nek, pijnlijke schouders en vermoeide ogen. Helemaal als je multifocale bril niet optimaal meewerkt achter het geïmproviseerde bureau en je jezelf in bochten moet wringen om het scherm scherp te zien.

Kies voor brillenglazen die meewerken

Kies voor de meest werkbare oplossing: een extra bril met WORKSTYLE brillenglazen. Het ultieme kijkcomfort voor brildragers vanaf een jaar of 40 die veel wisselen met kijken tussen korte en middellange afstanden.

Tel uit je winst: nu €75 korting!

Bij aanschaf van een bril met WORKSTYLE glazen ontvang je €75 korting. En heeft u de afgelopen 3 maanden ook al een complete bril met glazen bij ons gekocht, dan krijgt u zelfs één glas helemaal gratis*.

* Het glas van het goedkoopste paar is gratis, Vraag naar de voorwaarden in de winkel, actie is geldig tot 1 februari 2021

Gezonde kinderogen

Ken je de 20-20-2 lifestyle regel voor gezonde kinderogen al?

Voor kinderogen is het belangrijk om voldoende buiten te spelen (minstens twee uur per dag) en niet te veel en te lang achter elkaar hun ogen alleen maar dichtbij te laten gebruiken. Dat onthoud je makkelijker met dit ezelsbruggetje:

  • Na 20 minuten dichtbij kijken
  • 20 seconden ver weg kijken
  • En elke dag minstens 2 uur buiten zijn

Wat kun jij allemaal in 20 seconden terwijl je ver weg kijkt? Meer weten? Kijk op www.ikkijkverder.nl.

Een volledige oogmeting of contactlens controle?
Maak een afspraak
© 2023 Van den Tol Opticiens Huizen