HomeBrilmodeBeeldschermbril

Beeldschermbril: brillenglazen voor werk en hobby

Na een dag turen op een beeldscherm spelen ze vaak op: klachten als een stijve nek, pijnlijke schouders en vermoeide ogen. Helemaal als uw bril niet optimaal meewerkt en u uzelf in bochten moet wringen om het scherm scherp te zien.

Een multifocale bril heeft een comfortabel leesgedeelte, ruim zicht veraf en een relatief smal tussengebied dat niet optimaal is afgestemd op een beeldscherm. Door de verschillende sterktes in één brillenglas is men constant op zoek naar de juiste scherpte op het scherm.

Indoorglazen werken beter

HOYA indoorglazen zijn speciaal bestemd voor brildragers vanaf zo’n 40 jaar die veelvuldig kijken op de korte en middellange afstand.

Door een ergonomisch evenwicht in diepte- en vertezicht hoeft u minder hoofdbewegingen te maken om alles haarscherp te zien. Ze zijn een perfecte aanvulling op een multifocale bril en ideaal bij beeldschermwerk, op kantoor, bij speciale beroepen, maar bijvoorbeeld ook bij het lezen in bed, hobby’s als bridge, het maken van muziek of bij het klussen.

  • ruimer zichtbereik op korte en middellange afstand.
  • minder inspanning voor uw ogen.
  • zorgen voor een comfortabele werkhouding.

Speciale coating voor nog meer kijkcomfort

Door het intensieve beeldschermgebruik worden onze ogen blootgesteld aan een buitensporige hoeveelheid blauw licht, ook bekend als hoogenergetisch zichtbaar licht. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid. HOYA BLUECONTROL is een coating voor brillenglazen die het blauwe licht dat door beeldschermen wordt uitgestraald neutraliseert. Dit voorkomt vermoeidheid en overbelasting van de ogen. Kijken wordt comfortabeler en kleuren krijgen een natuurlijker karakter.

Via uw werkgever is er vaak een vergoeding mogelijk voor de aanschaf van een computerbril. 

Afspraak maken

Afspraak maken

© 2024 Van den Tol Opticiens Huizen