Lindberg

Maak een statement

Met LINDBERG eyewear laat je zien dat je een andere mentaliteit hebt en een liefhebber bent van uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen.

Elk montuur is een statement over esthetiek, technische innovatie en vakmanschap.

Discreet uitmuntend

Alles wat LINDBERG doet heeft zijn wortels in de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldige eenvoud. LINDBERG designs hebben tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen.

LINDBERG monturen zijn uniek. Lindberg gaan prat op een unieke combinatie van resolute aandacht voor details, gepatenteerde technologie en individueel vakmanschap om een opmerkelijke visuele impact te kunnen maken.

De kunst van materialen

De monturen van LINDBERG zijn gemaakt van exclusieve, op verantwoorde manier gewonnen materialen voor tijdloze elegantie, uitzonderlijke sterkte en kenmerkende visuele impact. Deze exclusieve materialen zijn bij voorbeeld titanium, goud, platina, diamanten en acetaat. Bepaalde LINDBERG designs zijn ook beschikbaar in opvallende natuurlijke materialen zoals hoorn.

Technische prestaties

Gepatenteerde technische innovaties van LINDBERG hebben, samen met zorgvuldig ontworpen en geproduceerde details, modern eyewear radicaal vernieuwd. LINDBERG heeft alles verwijderd wat niet essentieel is, waaronder alle schroeven, klinknagels en lassingen.

Dit betekent dat LINDBERG monturen onvoorstelbaar sterk en flexibel zijn — en toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren.

U bepaalt

LINDBERG heeft de wereld van eyewear op zijn kop gezet. Geen massaproductie - U bepaalt het design, de details en de materialen.

Individueel geproduceerd

Elk LINDBERG montuur wordt op bestelling gemaakt. Daarbij combineren ze unieke materialen, productietechnologie die zij zelf hebben ontwikkeld en het beste individuele vakmanschap. Elk montuur is toegespitst op uw eigen voorkeur, met de hand afgewerkt en afzonderlijk genummerd.

 

 

 

© 2024 Van den Tol Opticiens Huizen