Lunor

 

Lunor brillen: een verfijnde blik op de toekomst

De Duitse Lunor brillen zijn er voor de verfijnde mens. Het type dat in de ban raakt van uitgekiende details en de meest diepe kleuren. De persoon die niet zomaar gaat voor iets wat niet precíes is zoals hij of zij dat voor ogen heeft. Bent u zo’n detail lover, gek op design en verliefd op vernuft? Dan bent u een ware Lunor catch. Komt u langs bij van den Tol Opticiens  om samen met onze adviseurs uw ideale match te vinden?

Klimaatneutrale monturen

Of het nu gaat om de kleur of de vorm van de bril: Lunor brillen zijn het resultaat van een flinke dosis onderzoek. Het ontbreekt een Lunor-fan dan ook aan niets. De hoogwaardige kwaliteit materialen, finesse in design en oog voor de allerkleinste details is slechts een greep uit het geheel. Sinds 2018 creëert Lunor haar brillen tevens geheel klimaatneutraal. Zorg voor de omgeving én de toekomst maakt het mogelijk dat iedere Lunor-drager met een gerust hart kan genieten van zijn of haar bril.

Lunor brillen zijn een verfijning voor ieders gezicht

U herkent Lunor brillen aan de bijzondere kleuren, stylish vormen en het hoogwaardige materiaalgebruik. Laat uzelf zien met een transparant Lunor montuur, of ga voor een combinatie van zwart en grijs. U heeft het voor het zeggen! Liever een vrolijke kleur op uw neus? Ook hiermee staat Lunor voor u klaar.

Meer ontdekken van de wereld van Lunor brillen? We vertellen u bij van den Tol Opticiens met plezier meer.

© 2024 Van den Tol Opticiens Huizen