HomeOver onsWie is Van den Tol Opticiens

Wie is Van den Tol Opticiens

Opticien Van den Tol HuizenVan den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Sinds 1953 is Van den Tol Opticiens gevestigd in Huizen. Het is een echt familiebedrijf. Sinds 2004 zijn Gert en Ellen van den Broek eigenaar van de winkels, waarmee al de 5e generatie aan het roer staat.

Wat wij belangrijk vinden is aandacht voor en betrokkenheid bij de klant door onze professionele medewerkers. Naast hun vakkennis hebben zij daarvoor ook de beschikking over de modernste meetapparatuur en slijpmachines. Het beroep van opticien is de laatste jaren sterk veranderd. Inmiddels zijn onze zaken echt veranderd in centra voor oogzorg en brilmode.

De brilmode is gelijk zichtbaar als u onze laagdrempelige vestigingen binnenloopt. Naast een groot aanbod van modebrillen, hebben we ook een enorm aantal moderne zonnebrillen. Ons inkoopteam is altijd op zoek naar de mooiste merken en in beide vestigingen wordt het aanbod afgestemd op de wensen van onze klanten. U kunt zelf lekker rondkijken en passen, maar als u dat wil staan onze medewerkers klaar om u te adviseren.

Minder goed zichtbaar, maar niet minder belangrijk is onze oogzorgafdeling. Naast een uitgebreide oogmeting, een deskundige contactlensaanpassing of controle, kunt u hier ook terecht voor een vooronderzoek voor een bezoek aan de oogarts. Daarnaast is het ook mogelijk om een zogenaamd Polatest-onderzoek te laten doen. Hierbij wordt er uitgebreid gekeken naar de samenwerking tussen de beide ogen.

Een volledige oogmeting of contactlens controle?
Maak een afspraak
© 2024 Van den Tol Opticiens Huizen