HomeNieuwsOptiek vakblad Oculus: Verbouwing Van den Tol O...

Optiek vakblad Oculus: Verbouwing Van den Tol Opticiens Huizen

6 december 2021
Optiek vakblad Oculus: Verbouwing Van den Tol Opticiens Huizen

Leuk om te lezen dat onze verbouwing op het Oude Raadhuisplein niet onopgemerkt is gebleven. Inmiddels is de verbouwing succesvol afgerond en heeft iedereen binnen Van den Tol Opticiens zijn steentje bij kunnen dragen. “We horen dat klanten de winkel vóór de verbouwing al mooi vonden, maar nu nog mooier en vooral gezelliger.” Aldus Ellen. Met het oog op de verbouwing heeft optiek vakblad Oculus hier een mooi artikel over geschreven. 

De winkel bestaat al sinds 1953, toen begonnen opa en oma met Van den Tol Opticiens. Destijds was het een woonhuis, waardoor het winkeloppervlak een stuk kleiner was. Wij (Gert en Ellen) hebben in 2004 de winkel overgenomen van de oom en tante van Gert. In 2009 vond de laatste verbouwing plaats en in september dit jaar was het tijd voor een nieuwe uitstraling. We hebben hadden de verbouwing al eerder gepland, maar vanwege corona werd deze uitgesteld.

We vonden het belangrijk dat de vernieuwing bij ons en de winkel zou passen. We willen graag dicht bij ons zelf blijven en uitstralen dat iedereen welkom is. Iedereen binnen ons team heeft bijgedragen aan deze fantastische inrichting. Wij zijn ontzettend blij en trots met het resultaat van de verbouwing! 

Lees artikel

Een volledige oogmeting of contactlens controle?
Maak een afspraak
© 2024 Van den Tol Opticiens Huizen